Monday, January 11, 2010

Malam Minggu :)

Hehe..Dina da buat da cite ni versi ye,meh aku plop yg buat versi aku ni..

Terkenang smule kesah2 lame kt le'best..huhu,damn i miss that school soo much!huhu..salah satunye mse tiap2 kli tibenye mlm minggu!haha..mse tu cite Nur Kasih xabih ag..ole krane xdop kje nk buat n nk release tension pas study,sek2 aku ni kuor la 1 idea bernas dimne nk g tgk tv kt umah tamu tu..alaa..umah cg.roniza dlu tu..hehe..idea n bkn sje bmaen di kpale kteorg tpi rmi ag bdk pompuan len yg rate2nye mmpunyai mnat yg sme!haha..nme pompuan kn..
Tpi 1 je prob nk msk umah tu,pintu dkunci!n kunci ade ngan pok guard..xkn la nk g mtok kn?da la mmg xley msk umah tu..soo,teke kteorg msuk kut mne??haha..kut tingkap!sume yg pi tgk mlm tu sumenye pnjt tingkap lake..hahaha..jgn xtau,bkn sek aku je wk kje gni,rmai ag yg join..smpi sesak lm umah tu!da la ade air-cond..kho la bes lyn cte..haha..dan xtviti n dteruskn smpi abis skool..byk2 mlm yg pling aku xley lupe bile mlm anugerah skrin ari tu!da la tngoh exam mse tu..mule2 igt xmo g tgk,tpi ats pjuk ryu sek2 ni,aku pown abis je myang ise mse tu terus lipt ken myang n berambuss g tgk!
Aku ni jenis yg xske pki sluor pnjg bile duk kt dorm..so spnjg duk hostel,pkaian wjib tatkale xdop xtvti ialah tshirt n sluor 3suku (ye la,xkn nk pki sluor ats pale lutut kn..aku hrmat gop org len n undg2 asrma..cewwahh!haha)..mse on the way nk g umah tu,aku pk cm nk tuko pki sluor pjg sket....tpi gknye,akbat kemalasan mlnde jiwe mse tu,aku sauk je kaen batek yg duk tsidai kt ktil tu..haha,mse nk pjt tingkap tu mule la msloh muncul!da la tinggi,kerusi xdop..tpkse la aku memecat kaen batek tu..tinggal la sluor 3suku tu je..mjur xdop org laki mse tu..dan aku masih igt ag,mlm anugerah skrin tu,tingkap tmpt kteorg msuk tu nk tercabut!aku xau la spe pnye angkare,tau2 je da senggek..mne xnye,bduyun2 yg mri ekpown..haha,xpe..nnti cg baiki la tu..
Hmm..kn bes klu dpt wat gitu ag..rindu sgguh!haha.. :)

2 comments:

dynn... said...

wakakkakaakkaaa....hahahahhhaaaa...jelez ah 2...nok cter gop...haha...cter lah yg lain plop...psl roti ke...psl joe ke...psl aq ke...haha

Meet The Lynn said...

jeles ah ni nop tulih gop..
kui3..
tulis sal mu??
nk cte npe??
sal kek k kad rye??
haha

Post a Comment